Nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en stor sak för de flesta av oss. Det är en stor investering och det är där du ska bo och leva. Ditt hem ska inte bara vara praktiskt i vardagen utan också vara den plats som du alltid längtar hem till.

Att välja nyproduktion innebär stora möjligheter att vara med att påverka ditt framtida drömboende. Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

Här hittar du information om och intresseanmälningar till våra nyproducerade lägenheter.

Övriga lediga lägenheter i Stockholm söker du via Bostadsförmedlingen.

Knivsta kommun (kommande)

Knivsta kommun (kommande)

Intill Gredelby stadsgata planeras ca 130 centrumnära bostäder med inslag av lokaler i bottenvåning.  Dessa bostäder har olika storlekar och varierande planlösningar. Alla med generösa balkonger, uteplatser eller terrasser. Projektet driv genom joint venture med Bjerking AB. Planen är idag i tidigt skede, mer information kommer inom kort.

Knivsta kommun ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala, 30 minuter från Stockholm, 6 minuter från Arlanda och 10 minuter från Uppsala Kommun.

Läs mer
Uppsala (kommande)

Uppsala (kommande)

I planen ryms 64 stadsnära bostäder i olika storlekar och varierande planlösningar. Alla med generösa balkonger, uteplatser eller terrasser. Planen är idag i tidigt skede, mer information kommer inom kort.

Läs mer
Bällsta vallentuna (kommande)

Bällsta Vallentuna (kommande)

I planen ryms 34 kvalitativa lägenheter i olika storlekar och varierande planlösningar. Alla med generösa balkonger, uteplatser eller terrasser – de flesta med utblick mot den egna innergården.

Bällsta är ett lugnt och naturskönt område beläget i sydöstra Vallentuna, nära Täby. Här möts du av unika kvarter med småstadskänsla och blandad modern bebyggelse av villor, småhus och flerbostadshus, omgärdade av fina grönområden. Sambostäder planerar att bygga 34 moderna hyresrätter.

Läs mer