SAM-kund

Bli SAMkund hos oss

Som SAMkund får du förtur till alla kommande bostadsprojekt. Dessutom får du förhandsinformation om kommande projekt. Det kostar inget att bli SAMkund.

Om projektet redan är säljstartat blir du kontaktad av vår mäklare, är det ett kommande projekt blir du per automatik SAMkund i samband med din intresseanmälan. Du kommer då att få en inbjudan till den exklusiva SAMsäljstarten och få chansen att köpa en bostad redan innan vi går ut till allmän försäljning.

Det är först på SAMsäljstarten vi presenterar priser, planlösningar och annat säljmaterial för projektet, exklusivt för dig som deltar. Du registrerar dina önskemål om vilken bostad du önskar köpa och vi leverera det. Vi tillämpar principen ”först till kvarn” och du tilldelas ett könummer när du går in på bokningssidan och tar en digital kölapp. Den med lägst könummer får välja bostad först, och efter att kölistan sammanställts kommer mäklarna att kontakta alla i turordning. Webblänken till den digitala bokningssidan samt mer information om hur förhandsförsäljningen går till får du tillsammans med övrigt säljmaterial på SAMsäljstarten.

Som intressent har du också möjlighet att föra dialog med oss kring dina önskemål och idéer för projektet.

Tillsammans förverkligar vi bostadsdrömmar

Varmt välkommen att registrera er.